Kära alla läsare. I kväll sätter det här igång. Existens Bar på Lilla Essingen. Jag har fått förmånen att vara först med att tala, just den här torsdagen. En halvtimme pratar jag och förhoppningsvis fortsätter samtalet om existensiella frågor efteråt. Eftersom jag vet att det ligger mycket jobb och omtanke bakom det här så vore det fint om ni som tvekar faktiskt gör slag i saken och kommer, för att visa att vi uppskattar goda initiativ. Ibland är det stort i sig, att kunna visa uppskattning när någon gör något för oss. Och om ni undrar vad det är i för lokal så fick jag veta att Kyrkans barntimme och Soppluncher brukar serveras här. ”Det är lite som ett vardagsrum”. Varmt välkomna i kväll. Jag går på 19.30 men det händer en del före och efter också. Program hittar ni på Essinge kyrkas facebooksida.

Det går inte att kommentera längre.