”Nu har jag hittat en bok som ör den klokaste i självhjälpsgengren. Det strömmar ut energi och livsvisdom från sidorna. Hennes bok har förändrat en liten bit av mitt liv”. Tack Magnus Utvik – vilka fina ord. Jag bär dem med mig i hjärtat for ever. Nu har jag dessutom lyssnat. Detta måste vara den bästa intervju och samtal jag någonsin fått förmånen att vara med i. Wow. Tack Magnus Utvik. Du är ett geni. Också. @utvikbocker @louisebackelinforlag @akademibokhandeln

”Nu har jag hittat en bok som ör den klokaste i självhjälpsgengren. Det strömmar ut energi och livsvisdom från sidorna. Hennes bok har förändrat en liten bit av mitt liv”. Tack Magnus Utvik - vilka fina ord. Jag bär dem med mig i hjärtat for ever. Nu har jag dessutom lyssnat. Detta måste vara den bästa intervju och samtal jag någonsin fått förmånen att vara med i. Wow. Tack Magnus Utvik. Du är ett geni. Också. @utvikbocker @louisebackelinforlag @akademibokhandeln