Flow. Och naturens läkande kraft. Det var bara ett par saker vi pratade om. Malin Jensen är en av de klokaste jag vet. @human.insikt with @get_repost ・・・ Jag hade en så härlig dag igår! Fika med @hilleviwahl plus hennes härliga föreläsning på Lunds bibliotek. Många tankar jag tar med mig. Och eftersom jag var i Lund passade jag på att besöka klassiska Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutik för att shoppa lite fröer till vårens trädgårdsterapi övningar.

Flow. Och naturens läkande kraft. Det var bara ett par saker vi pratade om. Malin Jensen är en av de klokaste jag vet. @human.insikt with @get_repost ・・・ Jag hade en så härlig dag igår! Fika med @hilleviwahl plus hennes härliga föreläsning på Lunds bibliotek. Många tankar jag tar med mig. Och eftersom jag var i Lund passade jag på att besöka klassiska Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutik för att shoppa lite fröer till vårens trädgårdsterapi övningar.

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.