Då kör vi igång igen. Med alla fantastiska unga och stolta människor som gör den här världen lite bättre. I dag får ni möta Felicia Stålhand, en sådan där härligt engagerad tjej som man gärna vill ha som storasyster – och som jobbar som volontär på Tjejzonen. Felicia har många järn i elden och vardagen fulls av studier på psykolog programmet på Karolinska, jobb som PT och instruktör, volontärarbete, träning och kompisar. Vi pratar om fysisk och psykisk hälsa, om att hitta balansen i livet, om att vara särbegåvad på gott och ont och om mindful eating som blev en väg ut ur ett stört ätbeteende. http://podd.hillevi.nu/23

Då kör vi igång igen. Med alla fantastiska unga och stolta människor som gör den här världen lite bättre. I dag får ni möta Felicia Stålhand, en sådan där härligt engagerad tjej som man gärna vill ha som storasyster – och som jobbar som volontär på Tjejzonen. Felicia har många järn i elden och vardagen fulls av studier på psykolog programmet på Karolinska, jobb som PT och instruktör, volontärarbete, träning och kompisar. Vi pratar om fysisk och psykisk hälsa, om att hitta balansen i livet, om att vara särbegåvad på gott och ont och om mindful eating som blev en väg ut ur ett stört ätbeteende. http://podd.hillevi.nu/23

1 kommentar

Fina Felle! Sitter med tårar i ögonen när jag hör detta. Jag var din fröken på den tiden när det började. Jag gjorde allt jag kunde, larmade åt alla håll jsg visste fanns. Jag var nyutexad och detta var min första klass. Inte ett poäng i min utbildning handlade om psykisk ohälsa. Det kan jag fortfarande sakna. Efter att numera ha arbetat så många år har jag ju en hel del erfarenhet, men anser nog att vi lärare inte ska leka hobbypdykologer, utan snabbt skicka vidare till de som har kunskap. Sen borde alla lärare få mer kunskap, då vi vet hur vi ska bemöta elever med denna problematik.

Jag är så lycklig att det hsr gått bra Fina Felle!