Gemenskap och upplevelser. Låter inte det förbaskat fint? Lite det livet handlar om. Med @teamnordictrail behöver du aldrig springa ensam. Du behöver aldrig fixa det praktiska. De gör det åt dig. De kan. De vet. De gillar god mat och vackra platser. Och bra människor. Det var med @mirandakvist och gänget som jag sprang över Franska Pyrenéerna med min underbara wingwoman @mariacarelius I vår startar nybörjargrupper på 22 platser i landet. https://www.teamnordictrail.se/lopargrupper/trail-intro-nyborjarkurs/

Gemenskap och upplevelser. Låter inte det förbaskat fint? Lite det livet handlar om. Med @teamnordictrail behöver du aldrig springa ensam. Du behöver aldrig fixa det praktiska. De gör det åt dig. De kan. De vet. De gillar god mat och vackra platser. Och bra människor. Det var med @mirandakvist och gänget som jag sprang över Franska Pyrenéerna med min underbara wingwoman @mariacarelius I vår startar nybörjargrupper på 22 platser i landet. https://www.teamnordictrail.se/lopargrupper/trail-intro-nyborjarkurs/