Vilken briljant liten bok! Jag sträckläste. Så enormt stor igenkänning – det där med att kompisar plötsligt bara gör slut. F*ck that shit, liksom. Och så då de där oroliga föräldrarna som ser ut som ledsna hundar. Man orkar inte. Och samtidigt ska man typ rädda världen. Och sen – in från vänsterflanken – kommer plötsligt två ursköna typer som visar sig vara guld. Jag är mest ledsen för att boken tog slut. När kommer tv-serien @asptjarn ? Sa jag att språket är som en oljad blixt? Dessutom. ️️️️️@bonniercarlsen

Vilken briljant liten bok! Jag sträckläste. Så enormt stor igenkänning - det där med att kompisar plötsligt bara gör slut. F*ck that shit, liksom. Och så då de där oroliga föräldrarna som ser ut som ledsna hundar. Man orkar inte. Och samtidigt ska man typ rädda världen. Och sen - in från vänsterflanken - kommer plötsligt två ursköna typer som visar sig vara guld. Jag är mest ledsen för att boken tog slut. När kommer tv-serien @asptjarn ? Sa jag att språket är som en oljad blixt? Dessutom. ️️️️️@bonniercarlsen

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.