En av mina absolut största favoriter. Pär Johansson som leder @hudikteatern Och Glada Hudikteatern – de är mina största idoler. Pär är genuint schysst och generös. Lika snäll off stage som på scen. Han är rakt igenom äkta. Good People. Och barnen älskar honom. Vi har träffats några gånger på träningsresa med @springtimetravel i Portugal och har generöst delat med sig av några av sina bästa och roligaste life hacks i Äg ditt liv. ️️️

En av mina absolut största favoriter. Pär Johansson som leder @hudikteatern Och Glada Hudikteatern - de är mina största idoler. Pär är genuint schysst och generös. Lika snäll off stage som på scen. Han är rakt igenom äkta. Good People. Och barnen älskar honom. Vi har träffats några gånger på träningsresa med @springtimetravel i Portugal och har generöst delat med sig av några av sina bästa och roligaste life hacks i Äg ditt liv. ️️️

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.