Av en beteendevetare och coach fick jag en gång frågan vem som var min förebild. Jag skulle inte säga det högt. Bara tänka på den personen. Märkligt nog gick tankarna först till mig själv, vilket är rätt häftigt för en gammal självtvivlande människa. Men sedan försökte jag tänka lite större och då blev det Thomas Wassberg, den gamle grinige skidhjälten. Coachen sa att jag skulle försöka definiera ett ord som gjorde att personen var min förebild. ”Egensinnigheten!” Det var så uppenbart. Jag älskar Wassbergs citat kring hur han hanterar smärtgränsen: ”Äh, smärtgränsen, den skiter jag i!” Just det har jag använt mig av många gånger när det onda kommit – och gått. Vem är din förebild? Och med vilket ord skulle du definiera den människan? Läs mer här: http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/smartgransen–den-skiter-jag-i/

Av en beteendevetare och coach fick jag en gång frågan vem som var min förebild. Jag skulle inte säga det högt. Bara tänka på den personen. Märkligt nog gick tankarna först till mig själv, vilket är rätt häftigt för en gammal självtvivlande människa. Men sedan försökte jag tänka lite större och då blev det Thomas Wassberg, den gamle grinige skidhjälten. Coachen sa att jag skulle försöka definiera ett ord som gjorde att personen var min förebild. ”Egensinnigheten!” Det var så uppenbart. Jag älskar Wassbergs citat kring hur han hanterar smärtgränsen: ”Äh, smärtgränsen, den skiter jag i!” Just det har jag använt mig av många gånger när det onda kommit - och gått. Vem är din förebild? Och med vilket ord skulle du definiera den människan? Läs mer här: http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/smartgransen--den-skiter-jag-i/