Under förra året gjorde jag en del fina intervjuer med människor som har gjort en hälsoresa och förändrat sina liv. Några av dem har gått ner mycket i vikt. Och de håller vikten. Hur har de gjort? Hur har de tänkt? Och hur mår de på insidan? Eftersom många vill göra en nystart så här i januari tänkte jag bjuda på favoriter i repris. Och börjar med underbara @rosenfrida . Hon har gått ner hela 65 kilo. Och min fråga blev därför just det där som alla undrar: Blir man lyckligare av att gå ner 65 kilo? http://www.vardagspuls.se/kropp–halsa/blir-man-lycklig-av-att-ga-ner-65-kilo/

Under förra året gjorde jag en del fina intervjuer med människor som har gjort en hälsoresa och förändrat sina liv. Några av dem har gått ner mycket i vikt. Och de håller vikten. Hur har de gjort? Hur har de tänkt? Och hur mår de på insidan? Eftersom många vill göra en nystart så här i januari tänkte jag bjuda på favoriter i repris. Och börjar med underbara @rosenfrida . Hon har gått ner hela 65 kilo. Och min fråga blev därför just det där som alla undrar: Blir man lyckligare av att gå ner 65 kilo? http://www.vardagspuls.se/kropp--halsa/blir-man-lycklig-av-att-ga-ner-65-kilo/