TRUMVIRVEL! Nu har jag utsett vinnarna till de tre presentkorten på Nordic Military Training. Tack för alla delningar och svar! Stort grattis till de tre lyckliga vinnarna – nu håller vi alla tummarna för att ni kommer i ert livs toppform 2018. Presentkorten gäller: * 1 månads gratis träning med Nordic Military Training – Birgitta Wallenborg * 6 månaders gratis träning med Nordic Military Training – Vinnare: Jessica Tildeblad * Rookiecamp Sthlm start 22 januari ÖIP & 23 januari Zinkensdamm – Vinnare: Heidi El Hajji

TRUMVIRVEL! Nu har jag utsett vinnarna till de tre presentkorten på Nordic Military Training. Tack för alla delningar och svar! Stort grattis till de tre lyckliga vinnarna - nu håller vi alla tummarna för att ni kommer i ert livs toppform 2018. Presentkorten gäller: * 1 månads gratis träning med Nordic Military Training – Birgitta Wallenborg * 6 månaders gratis träning med Nordic Military Training - Vinnare: Jessica Tildeblad * Rookiecamp Sthlm start 22 januari ÖIP & 23 januari Zinkensdamm – Vinnare: Heidi El Hajji