Hjälp! I min give-away-julkalender så har jag kommit till 3 december och har inte mindre än TRE finfina presentkort från Nordic Military Training att ge bort. Vill du komma i ditt livs form? Eller känner någon som vill? Tagga en kompis och dela inlägget. Tack för hjälpen! ️ Presentkorten gäller: * 1 månads gratis träning med Nordic Military Training * 6 månaders gratis träning med Nordic Military Training * Rookiecamp Sthlm start 22 januari ÖIP & 23 januari Zinkensdamm

Hjälp! I min give-away-julkalender så har jag kommit till 3 december och har inte mindre än TRE finfina presentkort från Nordic Military Training att ge bort. Vill du komma i ditt livs form? Eller känner någon som vill? Tagga en kompis och dela inlägget. Tack för hjälpen! ️ Presentkorten gäller: * 1 månads gratis träning med Nordic Military Training * 6 månaders gratis träning med Nordic Military Training * Rookiecamp Sthlm start 22 januari ÖIP & 23 januari Zinkensdamm