Vilken magisk historieberättare han är, Hans Rosling. Jag blir helt lycklig. Så rik i detaljer. Och det är våra egna mammor och pappor, mormödrar, morfäder, farmödrar och farfäder han berättar om. Hur mycket rent vatten betydde. Elektricitet. Tvättmaskinen. Symaskinen. Skolan! Herregud, vilken lycka att få gå mer än sex år. Du lever vidare i orden och bilderna, Hans. Tack för det. @naturochkultur

Vilken magisk historieberättare han är, Hans Rosling. Jag blir helt lycklig. Så rik i detaljer. Och det är våra egna mammor och pappor, mormödrar, morfäder, farmödrar och farfäder han berättar om. Hur mycket rent vatten betydde. Elektricitet. Tvättmaskinen. Symaskinen. Skolan! Herregud, vilken lycka att få gå mer än sex år. Du lever vidare i orden och bilderna, Hans. Tack för det. @naturochkultur