God morgon! Ta en långpromenad i de virvlande snöflingorna och med ett sprillans nytt spännande samtal i poddlurarna. Bästa grejen. I dag får ni möta Henrietta Lysén. Ett vackert maskrosbarn, som vet hur det är att växa upp i ett hem med alkoholmissbruk, bevittna våld och vara anhörig till en bror som utsattes för sexualbrott. Henrietta hittade sin egen väg ut ur kaos och medberoende. Nu är hon en närmast självlysande entreprenör som verkligen älskar att stå på scen och inspirera andra. Http://podd.hillevi.nu/19

God morgon! Ta en långpromenad i de virvlande snöflingorna och med ett sprillans nytt spännande samtal i poddlurarna. Bästa grejen. I dag får ni möta Henrietta Lysén. Ett vackert maskrosbarn, som vet hur det är att växa upp i ett hem med alkoholmissbruk, bevittna våld och vara anhörig till en bror som utsattes för sexualbrott. Henrietta hittade sin egen väg ut ur kaos och medberoende. Nu är hon en närmast självlysande entreprenör som verkligen älskar att stå på scen och inspirera andra. Http://podd.hillevi.nu/19