It’s okej not to be okej all the time. Ibland är man bara halvbra. Det räcker bra, det med. Trixet är att ha människor omkring sig som man kan fnissa och skratta med. Oavsett. Som känner sig trygga med dig. För att du gillar dem oavsett. Och som du känner dig trygg med. Good days and not-so-good days. Lägg tid och kraft på att skapa nära relationer. Lägg ifrån dig mobilen, se människor i ögonen och börja lyssna. Även på jobbet. Livet blir lättare då.

It's okej not to be okej all the time. Ibland är man bara halvbra. Det räcker bra, det med. Trixet är att ha människor omkring sig som man kan fnissa och skratta med. Oavsett. Som känner sig trygga med dig. För att du gillar dem oavsett. Och som du känner dig trygg med. Good days and not-so-good days. Lägg tid och kraft på att skapa nära relationer. Lägg ifrån dig mobilen, se människor i ögonen och börja lyssna. Även på jobbet. Livet blir lättare då.

Det går inte att kommentera längre.