Youtubern Therése Lindgren har över 500 000 följare. Min nioåriga dotter är en av dem. Hon gillar Therése för att hon säger som det är och inte backar för tuffa ämnen. Och när jag läser Therése Lindgrens nya bok ”Vem bryr sig” så önskar jag nästan att hon skulle dyka upp i vårt kök och sitta och snacka över en kopp te. Hon verkar så schysst och snäll. På @vardagspuls har jag listat Therése Lindgrens 10 enkla, smarta tips till dig som vill sluta äta kött. @thereselindgren @bokforlagetforum Http://www.vardagspuls.se/kropp–halsa/10-basta-tips-till-dig-som-vill-ata-mindre-kott/

Youtubern Therése Lindgren har över 500 000 följare. Min nioåriga dotter är en av dem. Hon gillar Therése för att hon säger som det är och inte backar för tuffa ämnen. Och när jag läser Therése Lindgrens nya bok ”Vem bryr sig” så önskar jag nästan att hon skulle dyka upp i vårt kök och sitta och snacka över en kopp te. Hon verkar så schysst och snäll. På @vardagspuls har jag listat Therése Lindgrens 10 enkla, smarta tips till dig som vill sluta äta kött. @thereselindgren @bokforlagetforum Http://www.vardagspuls.se/kropp--halsa/10-basta-tips-till-dig-som-vill-ata-mindre-kott/

Det går inte att kommentera längre.

%d bloggare gillar detta: