En av de sista bilderna av min pappa. Bron höll på att bli klar. Han tyckte det var fantastiskt att kontinenten kom så nära. Någon vecka senare är han död. Jag skrev så fint i min dagbok att han bekräftade min sanning. När han dog så var det bara jag som såg det vi såg som var sant. Fyra år senare föddes Elliot. Och jag minns när jag gick mina promenader med barnvagnen och plötsligt såg en rolighet. Någon fågel som var lite tokig. Jag tänkte att pappa skulle ha skrattat med mig. Då hörde jag det. Ett litet kluckande skratt. Det var Elliot. Han såg det jag såg. Han var som vi. Och mitt hjärta jublade. Hurra för livet. För generna. Allt av oss som lever vidare.

En av de sista bilderna av min pappa. Bron höll på att bli klar. Han tyckte det var fantastiskt att kontinenten kom så nära. Någon vecka senare är han död. Jag skrev så fint i min dagbok att han bekräftade min sanning. När han dog så var det bara jag som såg det vi såg som var sant. Fyra år senare föddes Elliot. Och jag minns när jag gick mina promenader med barnvagnen och plötsligt såg en rolighet. Någon fågel som var lite tokig. Jag tänkte att pappa skulle ha skrattat med mig. Då hörde jag det. Ett litet kluckande skratt. Det var Elliot. Han såg det jag såg. Han var som vi. Och mitt hjärta jublade. Hurra för livet. För generna. Allt av oss som lever vidare.