God morgon. Jag måste bara puffa lite extra för ett fantastiskt bra poddavsnitt! Kanske det bästa och viktigaste någonsin. ️ I dag får ni möta eldsjälen Sandra Hansen. Under hela sin uppväxt utsattes hon för sexuella övergrepp. I tidiga tonåren utvecklade hon panikångest och ätstörningar som eskalerade till självmordstankar. Efter två självmordsförsök valde hon trots allt livet, mycket tack vare några viktiga ord från en läkare. I dag använder hon sin unika livserfarenhet till att hjälpa andra. Http://podd.hillevi.nu/18

God morgon. Jag måste bara puffa lite extra för ett fantastiskt bra poddavsnitt! Kanske det bästa och viktigaste någonsin. ️ I dag får ni möta eldsjälen Sandra Hansen. Under hela sin uppväxt utsattes hon för sexuella övergrepp. I tidiga tonåren utvecklade hon panikångest och ätstörningar som eskalerade till självmordstankar. Efter två självmordsförsök valde hon trots allt livet, mycket tack vare några viktiga ord från en läkare. I dag använder hon sin unika livserfarenhet till att hjälpa andra. Http://podd.hillevi.nu/18