Det finns de som kallar @joakimlundell för pajas – och fnyser om influenser, som om det vore en höstförkylning. Då har de inte läst boken. Då har de inte vuxit upp med en mamma som har starka drag av både borderline och narcissistisk personlighetsstörning. Jag fattar precis. Och jag faller med @joakimlundell – handlöst – varje gång. @bokforlagetforum

Det finns de som kallar @joakimlundell för pajas - och fnyser om influenser, som om det vore en höstförkylning. Då har de inte läst boken. Då har de inte vuxit upp med en mamma som har starka drag av både borderline och narcissistisk personlighetsstörning. Jag fattar precis. Och jag faller med @joakimlundell - handlöst - varje gång. @bokforlagetforum

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.