Jag har övningar i min bok. För jag tror på processen. Att bara läsa en bok tror jag inte ger någon förändring i vardagen. Men när jag tar fram ett anteckningsblock och svarar på frågan: Vilka människor är jag tacksam över att ha i mitt liv? Och skriver ner svaren, för hand. Då blir jag lite lyckligare i hjärtat och tryggare för varje namn jag skriver ner. Vi är flockmänniskor. Vi behöver varandra. Därför blir vi också lite gladare varje gång vi kan hjälpa en kompis. Och kanske ge någon en sådan här makalöst vacker bukett.

Jag har övningar i min bok. För jag tror på processen. Att bara läsa en bok tror jag inte ger någon förändring i vardagen. Men när jag tar fram ett anteckningsblock och svarar på frågan: Vilka människor är jag tacksam över att ha i mitt liv? Och skriver ner svaren, för hand. Då blir jag lite lyckligare i hjärtat och tryggare för varje namn jag skriver ner. Vi är flockmänniskor. Vi behöver varandra. Därför blir vi också lite gladare varje gång vi kan hjälpa en kompis. Och kanske ge någon en sådan här makalöst vacker bukett.

Det går inte att kommentera längre.