Min man har varit på kurs och lärt sig ett nytt uttryck: Intention check. Det betyder ungefär: När du gnäller, vad vill du åstadkomma med det? Vill du bara sprida taskig stämning eller vill du faktiskt förändra något? Och i så fall vad? Om det blir tydligare för dig själv – och mig själv – så är det lättare att förklara för andra. Inte helt lätt. Men väldigt spännande. Vi ska öva på det i helgen. Inom familjen. Kan bli hur spännande som helst. Det är min gåva till er i dag: Intention check. Helt gratis. Bara att sno rakt av. OBS. Kan även användas när vi gnäller inåt, på oss själva. Vad vill jag egentligen åstadkomma?

Min man har varit på kurs och lärt sig ett nytt uttryck: Intention check. Det betyder ungefär: När du gnäller, vad vill du åstadkomma med det? Vill du bara sprida taskig stämning eller vill du faktiskt förändra något? Och i så fall vad? Om det blir tydligare för dig själv - och mig själv - så är det lättare att förklara för andra. Inte helt lätt. Men väldigt spännande. Vi ska öva på det i helgen. Inom familjen. Kan bli hur spännande som helst. Det är min gåva till er i dag: Intention check. Helt gratis. Bara att sno rakt av. OBS. Kan även användas när vi gnäller inåt, på oss själva. Vad vill jag egentligen åstadkomma?

Det går inte att kommentera längre.