Sträckläsning! De här två böckerna har jag slukat i veckan. Har längtat till och hållit andan av spänning. Tjockdrottningen är @moaherngren s senaste roman. Om en biggest-loser-liknande historia med många vilsna själar (jag var konstant hungrig när jag läste). Och Ni kommer att sakna mig är en så fantastiskt bra ungdomsroman så den borde få Augustpriset! Nu väntar jag på uppföljningen om My. För den kan ju inte sluta där! Moa Herngren du är ett geni! Och en arbetsmyra. Och ibland tror jag att du har levt nio liv. Du fattar så mycket om hur det är att vara människa. Köp! Läs! Och ge bort! @bonniercarlsen @norstedts_forlag

Sträckläsning! De här två böckerna har jag slukat i veckan. Har längtat till och hållit andan av spänning. Tjockdrottningen är @moaherngren s senaste roman. Om en biggest-loser-liknande historia med många vilsna själar (jag var konstant hungrig när jag läste). Och Ni kommer att sakna mig är en så fantastiskt bra ungdomsroman så den borde få Augustpriset! Nu väntar jag på uppföljningen om My. För den kan ju inte sluta där! Moa Herngren du är ett geni! Och en arbetsmyra. Och ibland tror jag att du har levt nio liv. Du fattar så mycket om hur det är att vara människa. Köp! Läs! Och ge bort! @bonniercarlsen @norstedts_forlag

Det går inte att kommentera längre.