You’ve come a long way Bonnie. Jag tänker alltid på Virginia Slims reklamslogan när jag möter Bonnie. Hon är en av alla eldsjälar jag kommer att låta er möta i höstens podd – med unga eldsjälar. Bonnie tog kontakt med mig för över sju år sedan. Hon säger att hon har fått så mycket inspiration av mig. Men egentligen är det jag som hela tiden frågar henne. Vet du bra ställen med good people? Hur fungerar det här? Bonnie har alltid varit på riktigt. Och sann. Och i dag hjälper hon barn och unga över hela Sverige. @missbrilliott @tryggabarnen

You've come a long way Bonnie. Jag tänker alltid på Virginia Slims reklamslogan när jag möter Bonnie. Hon är en av alla eldsjälar jag kommer att låta er möta i höstens podd - med unga eldsjälar. Bonnie tog kontakt med mig för över sju år sedan. Hon säger att hon har fått så mycket inspiration av mig. Men egentligen är det jag som hela tiden frågar henne. Vet du bra ställen med good people? Hur fungerar det här? Bonnie har alltid varit på riktigt. Och sann. Och i dag hjälper hon barn och unga över hela Sverige. @missbrilliott @tryggabarnen