Tävlingsdags! Jag tävlar ut 2 startplatser till Stockholms mest njutbara cykellopp. Sthlm Bike, 4,2 mil på bilfria vägar. Mitt och Gunnars favoritcykellopp. Söndag morgon, den 3 september. ”Det är ett så vackert sätt att se Stockholm vakna på, utan bilar”, säger Gunnar. Gör så här: 1. Lägg upp en bild på instagram. Gärna med cykel med inte nödvändigt. 2. Tagga och Vinnare dras på måndag 28 augusti, så skynda er att tävla! @sthlmbike Under länken nedan kan ni läsa en intervju jag gjorde med arrangören inför förra årets lopp. (OBS OBS OBS! årets datum är 3 september!) http://www.vardagspuls.se/det-har-ar-vardagspuls/bloggar/hillevi-wahl/hang-med-pa-stockholms-mest-njutbara-cykellopp/

Tävlingsdags! Jag tävlar ut 2 startplatser till Stockholms mest njutbara cykellopp. Sthlm Bike, 4,2 mil på bilfria vägar. Mitt och Gunnars favoritcykellopp. Söndag morgon, den 3 september. ”Det är ett så vackert sätt att se Stockholm vakna på, utan bilar”, säger Gunnar. Gör så här: 1. Lägg upp en bild på instagram. Gärna med cykel med inte nödvändigt. 2. Tagga och Vinnare dras på måndag 28 augusti, så skynda er att tävla! @sthlmbike Under länken nedan kan ni läsa en intervju jag gjorde med arrangören inför förra årets lopp. (OBS OBS OBS! årets datum är 3 september!) http://www.vardagspuls.se/det-har-ar-vardagspuls/bloggar/hillevi-wahl/hang-med-pa-stockholms-mest-njutbara-cykellopp/

Det går inte att kommentera längre.

%d bloggare gillar detta: