Vilken livsstilsförändring @sara_molin_tri har gjort! Efter andra barnet började överviktsproblematiken. Sara vägde 110 kilo, hade ont i kroppen och fick en stressfraktur i foten. Så en dag bestämde hon sig för att ta itu med livsstil. Nu kör hon triathlon och Ironman. Jag fick ett snack med Sara om hennes fantastiska resa mot ett sundare liv. Tack för att du inspirerar, Sara! Http://www.vardagspuls.se/kropp–halsa/sa-fick-sara-38-bukt-med-sin-osunda-livsstil/

Vilken livsstilsförändring @sara_molin_tri har gjort! Efter andra barnet började överviktsproblematiken. Sara vägde 110 kilo, hade ont i kroppen och fick en stressfraktur i foten. Så en dag bestämde hon sig för att ta itu med livsstil. Nu kör hon triathlon och Ironman. Jag fick ett snack med Sara om hennes fantastiska resa mot ett sundare liv. Tack för att du inspirerar, Sara! Http://www.vardagspuls.se/kropp--halsa/sa-fick-sara-38-bukt-med-sin-osunda-livsstil/

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.