Kickstarta hösten på ett starkt sätt. Repost @vardagspuls (@get_repost) ・・・ TÄVLING! Vinn presentkort på Nordic Military Rookie Camp och NMT Kids Kalvruset-skola för dig och ditt barn! Vardagspuls tävlar tillsammans med @hilleviwahl ut två paket med vuxenkort och barnkort i varje till ett värde av 3500 kronor. Allt du behöver göra är att ta en bild eller göra en film när du utmanar ditt barn i en fysisk aktivitet. Lägg upp bilden och använd hashtaggen innan den 27 augusti. Vinnaren kontaktas på Instagram! Läs mer om tävlingen, länk i bio.

Kickstarta hösten på ett starkt sätt. Repost @vardagspuls (@get_repost) ・・・ TÄVLING! Vinn presentkort på Nordic Military Rookie Camp och NMT Kids Kalvruset-skola för dig och ditt barn! Vardagspuls tävlar tillsammans med @hilleviwahl ut två paket med vuxenkort och barnkort i varje till ett värde av 3500 kronor. Allt du behöver göra är att ta en bild eller göra en film när du utmanar ditt barn i en fysisk aktivitet. Lägg upp bilden och använd hashtaggen innan den 27 augusti. Vinnaren kontaktas på Instagram! Läs mer om tävlingen, länk i bio.