Min underbara vän gör världen lite roligare! Kom och lek och ha kul med barnen. Och få nya vänner. Repost @elinbjarkstedt (@get_repost) ・・・ Kom och träna tillsammans, föräldrar och barn, svenskar och nyanlända! Lekfull träning. Inga förkunskaper eller speciella kläder behövs. Gratis. Öppet för alla på söder eller runtomkring. Tränaren pratar svengelska och kroppsspråket. Fyra tisdagar mellan 18 och 19 kör vi cirkelträning med föräldrar och barn. Samling vid Vintertullern/Stora Bläcktornsparken 22/8 29/8 5/19 12/9 Elin Bjärkstedt är personlig tränare, gruppträningsinstruktör och mamma till två söner. Hon bor på söder och har haft uteträning för vuxna i flera år. Det här är hennes första träningar med föräldrar och barn. Du är varmt välkommen för att träna och träffa andra söderbor. Anmäl med sms till 0703528036 senast måndag kl 18. Vi ses!

Min underbara vän gör världen lite roligare! Kom och lek och ha kul med barnen. Och få nya vänner. Repost @elinbjarkstedt (@get_repost) ・・・ Kom och träna tillsammans, föräldrar och barn, svenskar och nyanlända! Lekfull träning. Inga förkunskaper eller speciella kläder behövs. Gratis. Öppet för alla på söder eller runtomkring. Tränaren pratar svengelska och kroppsspråket. Fyra tisdagar mellan 18 och 19 kör vi cirkelträning med föräldrar och barn. Samling vid Vintertullern/Stora Bläcktornsparken 22/8 29/8 5/19 12/9 Elin Bjärkstedt är personlig tränare, gruppträningsinstruktör och mamma till två söner. Hon bor på söder och har haft uteträning för vuxna i flera år. Det här är hennes första träningar med föräldrar och barn. Du är varmt välkommen för att träna och träffa andra söderbor. Anmäl med sms till 0703528036 senast måndag kl 18. Vi ses!

Det går inte att kommentera längre.

%d bloggare gillar detta: