Har sommaren varit så där härligt lat och härlig? Är det inte dags att kicka igång direkt nu efter semestern? Gör det med en rolig utmaning tillsammans med barnen! Nu har du chansen att vinna 2 presentkort på NMT Rookie camp för vuxna och 2 NMT Kids Kalvruset-skola för barn. Vi tävlar ut två paket med ett vuxenkort och ett barnkort i varje till ett värde av 3500 kronor. Läs mer på Vardagspuls.se

Har sommaren varit så där härligt lat och härlig? Är det inte dags att kicka igång direkt nu efter semestern? Gör det med en rolig utmaning tillsammans med barnen! Nu har du chansen att vinna 2 presentkort på NMT Rookie camp för vuxna och 2 NMT Kids Kalvruset-skola för barn. Vi tävlar ut två paket med ett vuxenkort och ett barnkort i varje till ett värde av 3500 kronor. Läs mer på Vardagspuls.se

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.