Är du sugen på att lära dig crawla i höst? Då rekommenderar jag den här underbara kvinnan som simcoach. @coach_anna__ säger att alla lära sig crawla. ”Absolut! Det finns väldigt få begränsningar, egentligen. Såklart måste VILJAN finnas – och en acceptans kring att det är helt omöjligt att säga hur lång tid det tar för varje enskild individ att knäcka koden. Men till slut säger det ”plopp” och så går det!”, säger Anna Rosén Rösiö.  Du har ju coachat hundratals människor – har du aldrig stött på ett hopplöst fall? ”Nej! Problem är till för att lösas. Jag har haft ett gäng simmare som kallat sig själva hopplösa – men de har allihop lyckats finfint med en stor portion tålamod”, säger Anna Rosén Rösiö. Så alla ni som också när en hemlig dröm om att få känna er som en superwoman eller en superman i vattnet – våga försöka! Med rätt lärare och en portion tålamod kan du flyta hur långt som helst. @simcoachen @coach_anna__

Det går inte att kommentera längre.