Så himla bra avsnitt! Brukar du också jämföra din matkorg med andras i kassakön på Ica? Jag skrattade högt och blev lite lycklig. Repost @miatornblom (@get_repost) ・・・ Nytt poddavsnitt!! Vi pratar om att jämföra sig med andra. Podden heter självklart o laddad ner på ITunes & Libsyn eller direkt på fb sidan självklart podcast. @christinastielli @jarowskij

Så himla bra avsnitt! Brukar du också jämföra din matkorg med andras i kassakön på Ica? Jag skrattade högt och blev lite lycklig. Repost @miatornblom (@get_repost) ・・・ Nytt poddavsnitt!! Vi pratar om att jämföra sig med andra. Podden heter självklart o laddad ner på ITunes & Libsyn eller direkt på fb sidan självklart podcast. @christinastielli @jarowskij

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.