I dag är det exakt en månad kvar till World Thriathlon Stockholm. Dags att prova ut swimrundräkt och våtdräkt. Eftersom de bästa proffsen finns på @trispot_stockholm och de dessutom har jätterea just nu så gick jag dit. Jag hittade bästa dräkterna på första försöker. Älskar proffs i butiker! Och snygga träningskläder! Och de var inte alls svåra att ta av och på. @wtstraining @vattenfallworldtristockholm @vardagspuls

I dag är det exakt en månad kvar till World Thriathlon Stockholm. Dags att prova ut swimrundräkt och våtdräkt. Eftersom de bästa proffsen finns på @trispot_stockholm och de dessutom har jätterea just nu så gick jag dit. Jag hittade bästa dräkterna på första försöker. Älskar proffs i butiker! Och snygga träningskläder! Och de var inte alls svåra att ta av och på. @wtstraining @vattenfallworldtristockholm @vardagspuls