En sådan ära! Att få blurba @mirandakvist författardebut. Ni vet hur viktigt det är att välja bok efter humör, eller hur? Den här läses med fördel när du har varit ute i naturen och rört på dig. En dag när du är lite nöjd med dig själv och cykelturen, löparturen, simningen eller vandringen. Det finns en speciell skön, lite kroppstrött och solsmekt känsla i det. Då passar den här boken perfekt. Så oerhört stolt över dig, Miranda! Det här har du gjort riktigt bra! @louisebackelinforlag @teamnordictrail

En sådan ära! Att få blurba @mirandakvist författardebut. Ni vet hur viktigt det är att välja bok efter humör, eller hur? Den här läses med fördel när du har varit ute i naturen och rört på dig. En dag när du är lite nöjd med dig själv och cykelturen, löparturen, simningen eller vandringen. Det finns en speciell skön, lite kroppstrött och solsmekt känsla i det. Då passar den här boken perfekt. Så oerhört stolt över dig, Miranda! Det här har du gjort riktigt bra! @louisebackelinforlag @teamnordictrail