Sommarlyssning. Almedalssuperproffset @miaodabas har en hel del intressant att säga om smarta samtal och hur vi måste ha koll på oss själva för att kunna leda andra. Det här poddavsnittet blev jag helt lycklig av. Jag kände mig smartare och ville starta så mycket nytt efteråt. Som om hela jag uppgraderades. I det här avsnittet berättar hon varför hon är besatt av smarta samtal. Varför är det en sådan lyx att få jobba med Prins Daniel – och vilka är hennes egna bästa fuckups? Http://podd.hillevi.nu/11

Sommarlyssning. Almedalssuperproffset @miaodabas har en hel del intressant att säga om smarta samtal och hur vi måste ha koll på oss själva för att kunna leda andra. Det här poddavsnittet blev jag helt lycklig av. Jag kände mig smartare och ville starta så mycket nytt efteråt. Som om hela jag uppgraderades. I det här avsnittet berättar hon varför hon är besatt av smarta samtal. Varför är det en sådan lyx att få jobba med Prins Daniel – och vilka är hennes egna bästa fuckups? Http://podd.hillevi.nu/11