Sommarlyssning. I dag är en alldeles utmärkt dag att lyssna på @pamelaalselind och hennes kloka ord. Vi pratar om stress och sjukdom. Och lyckan över att bara få leva. I det här avsnittet möter ni Pamela Andersson, chefredaktör på Topphälsa. Mitt i livet, när hon kände sig som queen of fucking everything, så ramlade hon ihop och fick besked om att hon hade en stor hjärntumör. Hur har hon gjort och tänkt? Var det självklart från början att hon skulle vara så öppen med sin sjukdom? Och hur har hon gjort för att hantera sina medarbetares oro? Http://podd.hillevi.nu/10 @pamelaalselind

Sommarlyssning. I dag är en alldeles utmärkt dag att lyssna på @pamelaalselind och hennes kloka ord. Vi pratar om stress och sjukdom. Och lyckan över att bara få leva. I det här avsnittet möter ni Pamela Andersson, chefredaktör på Topphälsa. Mitt i livet, när hon kände sig som queen of fucking everything, så ramlade hon ihop och fick besked om att hon hade en stor hjärntumör. Hur har hon gjort och tänkt? Var det självklart från början att hon skulle vara så öppen med sin sjukdom? Och hur har hon gjort för att hantera sina medarbetares oro? Http://podd.hillevi.nu/10 @pamelaalselind