Sommarlyssning. Kris är inget skamligt. Men det handlar alltid om någon sorts rädsla. Det säger Varg Gyllander, som har jobbat som yrkesofficer, lärare, chef, nyhetsreporter och presschef vid Polisen och sett kriser ur olika håll. Hur hanterar vi en kris på allra bästa sätt, som chef, som förälder – eller som hög polischef när det händer ett terrordåd mitt i Stockholm? Och vad menar Varg med att det enda du egentligen behöver för att klara en kris är kärlek och humor? @varg_gyllander Http://podd.hillevi.nu/8

Sommarlyssning. Kris är inget skamligt. Men det handlar alltid om någon sorts rädsla. Det säger Varg Gyllander, som har jobbat som yrkesofficer, lärare, chef, nyhetsreporter och presschef vid Polisen och sett kriser ur olika håll. Hur hanterar vi en kris på allra bästa sätt, som chef, som förälder – eller som hög polischef när det händer ett terrordåd mitt i Stockholm? Och vad menar Varg med att det enda du egentligen behöver för att klara en kris är kärlek och humor? @varg_gyllander Http://podd.hillevi.nu/8