Sommarlyssning! Får jag bjuda på spännande tankar om våra innersta drivkrafter? I det här avsnittet får ni möta Katrin Sandberg som var med och startade Sveriges största kvinnliga nätverk 4good vid sitt köksbord. Sedan hoppade hon av och bestämde sig för att göra det som hon är bäst på: Storycoaching. Vad det är och varför jag fick rysningar långt ner på armarna när jag fattade får ni höra i dag. Http://podd.hillevi.nu/06 @storycoachen @yourlifebooks

Sommarlyssning! Får jag bjuda på spännande tankar om våra innersta drivkrafter? I det här avsnittet får ni möta Katrin Sandberg som var med och startade Sveriges största kvinnliga nätverk 4good vid sitt köksbord. Sedan hoppade hon av och bestämde sig för att göra det som hon är bäst på: Storycoaching. Vad det är och varför jag fick rysningar långt ner på armarna när jag fattade får ni höra i dag. Http://podd.hillevi.nu/06 @storycoachen @yourlifebooks