Sommarlyssning. Får jag lov att bjuda på ett stycken energiknippe med ett enormt stort hjärta? När man är med @mirandakvist vet man inte alltid vad som ska hända. Men man vet att det blir roligt! I det här avsnittet möter vi Miranda Kvist, innebandymålvakten som avskydde att springa. Av en slump hamnade hon på ett terränglopp och fastnade för äventyr på stigar, berg och andra spännande platser. Idag är Miranda “Traildrottningen” i Sveriges löparkretsar och driver Team Nordic Trail med stor passion. Hur gör hon? Hur tänker hon? Hur får hon upp de mest skeptiska på Kebnekaise? Och varför är det viktigt att våga lämna det som ger fel energi? Lyssna och bli glad! Http://podd.hillevi.nu/04

Sommarlyssning. Får jag lov att bjuda på ett stycken energiknippe med ett enormt stort hjärta? När man är med @mirandakvist vet man inte alltid vad som ska hända. Men man vet att det blir roligt! I det här avsnittet möter vi Miranda Kvist, innebandymålvakten som avskydde att springa. Av en slump hamnade hon på ett terränglopp och fastnade för äventyr på stigar, berg och andra spännande platser. Idag är Miranda “Traildrottningen” i Sveriges löparkretsar och driver Team Nordic Trail med stor passion. Hur gör hon? Hur tänker hon? Hur får hon upp de mest skeptiska på Kebnekaise? Och varför är det viktigt att våga lämna det som ger fel energi? Lyssna och bli glad! Http://podd.hillevi.nu/04

Det går inte att kommentera längre.

%d bloggare gillar detta: