Glad midsommar! Får jag bjuda på lite sommarlyssning? Har ni inte hunnit lyssna förut, så har ni en bra möjlighet nu. I det här avsnittet möter ni Jens Dahle som är personligt ansvarig för att jag kom upp ur soffan och började älska träning – och min kropp. I dag får ni träffa Jens Dahle, styrelseproffs, vd, recervofficer och ledare för Nordic Military Training. Han är en av de proffsigaste ledarna jag vet. I den här intervjun berättar han om vad tioöringar har haft för betydelse i hans ledarskap, varför kvinnor borde leda världen och hur man använder sig av positiv förstärkning. Http://podd.hillevi.nu/2

Glad midsommar! Får jag bjuda på lite sommarlyssning? Har ni inte hunnit lyssna förut, så har ni en bra möjlighet nu. I det här avsnittet möter ni Jens Dahle som är personligt ansvarig för att jag kom upp ur soffan och började älska träning - och min kropp. I dag får ni träffa Jens Dahle, styrelseproffs, vd, recervofficer och ledare för Nordic Military Training. Han är en av de proffsigaste ledarna jag vet. I den här intervjun berättar han om vad tioöringar har haft för betydelse i hans ledarskap, varför kvinnor borde leda världen och hur man använder sig av positiv förstärkning. Http://podd.hillevi.nu/2

Det går inte att kommentera längre.

%d bloggare gillar detta: