Sommarlyssning! Om ni inte har hunnit lyssna tidigare – så gör det nu. Christina Stielli är en av de klokaste roligaste och generösaste jag vet. En förebild. I det här avsnittet får ni möta Christina Stielli, älskad författare och föreläsningsproffs. Hon berättar generöst om hur vi alla kan träna upp vår arbetsglädje, varför hjärnan är programmerad att se katastrofer överallt och hur en bra arbetsdag faktiskt börjar redan i duschen. @stielli @talkingminds.se

Sommarlyssning! Om ni inte har hunnit lyssna tidigare - så gör det nu. Christina Stielli är en av de klokaste roligaste och generösaste jag vet. En förebild. I det här avsnittet får ni möta Christina Stielli, älskad författare och föreläsningsproffs. Hon berättar generöst om hur vi alla kan träna upp vår arbetsglädje, varför hjärnan är programmerad att se katastrofer överallt och hur en bra arbetsdag faktiskt börjar redan i duschen. @stielli @talkingminds.se