Sommarlyssning. Har du inte hunnit lyssna tidigare, så ta chansen nu. Jag har själv lärt mig så otroligt mycket genom att göra podden Ledande frågor med Hillevi Wahl. I det allra första avsnittet möter du @miatornblom Älskad författare, föreläsare och kanske en av våra mest kända ledarskapskonsulter. Hon är aktuell med sin tionde bok ”Ta plats! Med ansvar och generositet”. Den ska vi prata om, men också hur det kommer sig att just hon får jobba med svenska damlandslaget, hur man gör med besvärliga människor – och varför hon hänger så mycket hos polisen. Länk finns i bion. Dela gärna vidare!

Sommarlyssning. Har du inte hunnit lyssna tidigare, så ta chansen nu. Jag har själv lärt mig så otroligt mycket genom att göra podden Ledande frågor med Hillevi Wahl. I det allra första avsnittet möter du @miatornblom Älskad författare, föreläsare och kanske en av våra mest kända ledarskapskonsulter. Hon är aktuell med sin tionde bok ”Ta plats! Med ansvar och generositet”. Den ska vi prata om, men också hur det kommer sig att just hon får jobba med svenska damlandslaget, hur man gör med besvärliga människor – och varför hon hänger så mycket hos polisen. Länk finns i bion. Dela gärna vidare!

Det går inte att kommentera längre.

%d bloggare gillar detta: