Kolla vad jag har fått! Äntligen kan jag avslöja vad jag ska syssla med i höst. Det ska bli så roligt! ”Efter en framgångsrik första säsong av podcasten med spännande möten med bl a Mia Törnblom, Christina Stielli, Martina Montelius och Katrin Sandberg är det äntligen dags för de unga att höras. I säsong två, ”Ung och stolt”, vill Hillevi Wahl nå ut till alla de unga som lever med medberoende till vuxna. Podcasten vill ge en djupare förståelse för beroendesjukdomen inte minst ur barnets perspektiv och skapa mod att förändra. – Tanken är att varje avsnitt ska bli ett livfullt, nyfiket och respektfullt samtal med en ung människa som har stora tankar kring kropp och själ – och de egna möjligheterna. Alldeles speciellt riktar jag mig till unga tjejer, eftersom de fortfarande hörs och syns minst. I detta hoppas jag kunna lyfta unga och få dem att våga starta egna projekt. Jag vill få dem att vara stolta över sina erfarenheter och använda sig av dem, gärna för att hjälpa andra säger Hillevi Wahl som till vardags skriver krönikor, böcker och föreläser om barn och ungas hälsa. Säsong två med fokus på unga startar i september 2017. Här kan du läsa mer: https://www.hillevi.nu/podcast-med-hillevi-wahl-far-stipendium-av-ideer-livet/