I dagens avsnitt möter ni @fridaboisen , digital chef, ansvarig utgivare och vice vd för Bonnier tidskrifter. En kvinna som vet det mesta om digitalt ledarskap. Bara för några dagar sedan fick hon ett nytt fint pris som Årets Branschpersonlighet med motiveringen ”En urkraft om syns och hörs. Som passionerat pratar om digitala landskap utan att för den skull tappa fokus på affären. En urkraft som behövs i dagens medielandskap fullt av motsättningar och ytterligheter.” Vad menar Frida Boisen med att du är ditt flöde? Och på vilket sätt menar hon att vi alla är ledare? Och var kommer denna makalösa urkraft ifrån? Http://podd.hillevi.nu/12

I dagens avsnitt möter ni @fridaboisen , digital chef, ansvarig utgivare och vice vd för Bonnier tidskrifter. En kvinna som vet det mesta om digitalt ledarskap. Bara för några dagar sedan fick hon ett nytt fint pris som Årets Branschpersonlighet med motiveringen ”En urkraft om syns och hörs. Som passionerat pratar om digitala landskap utan att för den skull tappa fokus på affären. En urkraft som behövs i dagens medielandskap fullt av motsättningar och ytterligheter.” Vad menar Frida Boisen med att du är ditt flöde? Och på vilket sätt menar hon att vi alla är ledare? Och var kommer denna makalösa urkraft ifrån? Http://podd.hillevi.nu/12