The reward! Älskar att ha ett eget gym i anslutning till föreläsningslokalen. På crosstrainern kan jag stressa ner och fundera lite över hur det gick på jobbet. Vad funkade? När skrattade de? När kände de igen sig? Jättebra publik igen. Underbara människor med många frågor och tankar. Och en ödmjukhet och villighet att tänka om och tänka nytt. Det är så himla härligt när jag får möta det. Speciellt i de som är lite äldre. Att se att nyfikenheten finns kvar. Då blir jag lite lycklig.

The reward! Älskar att ha ett eget gym i anslutning till föreläsningslokalen. På crosstrainern kan jag stressa ner och fundera lite över hur det gick på jobbet. Vad funkade? När skrattade de? När kände de igen sig? Jättebra publik igen. Underbara människor med många frågor och tankar. Och en ödmjukhet och villighet att tänka om och tänka nytt. Det är så himla härligt när jag får möta det. Speciellt i de som är lite äldre. Att se att nyfikenheten finns kvar. Då blir jag lite lycklig.