Nytt poddavsnitt ute nu! Ett som jag blev helt lycklig av. Jag kände mig smartare och ville starta så mycket nytt efteråt. Som om hela jag uppgraderades. I dagens avsnitt möter ni @miaodabas , ekonomijournalist och en framstående moderator som jobbar med våra absolut bästa ledare. Varför är hon besatt av smarta samtal? Varför är det en sådan lyx att få jobba med Prins Daniel – och vilka är hennes egna bästa fuckups? Http://podd.hillevi.nu/11

Nytt poddavsnitt ute nu! Ett som jag blev helt lycklig av. Jag kände mig smartare och ville starta så mycket nytt efteråt. Som om hela jag uppgraderades. I dagens avsnitt möter ni @miaodabas , ekonomijournalist och en framstående moderator som jobbar med våra absolut bästa ledare. Varför är hon besatt av smarta samtal? Varför är det en sådan lyx att få jobba med Prins Daniel – och vilka är hennes egna bästa fuckups? Http://podd.hillevi.nu/11