Min chef har skrivit en ny bok. För några månader sedan hade jag plöjt igenom @miatornblom och hennes böcker. Jag tyckte de var så bra och hållbara, över tid. När jag fick veta att hon startat en talarförmedling där hon jobbar exakt såhär generöst som hon skriver om i sin nya bok – då tog jag kontakt. ”Ni verkar ha så kul – får jag jobba med er?” Självklart! Sa Mia. Det var hon som fick mig att skriva boken också – som kommer i höst. För allting smittar. Generositet och idéer och jäklaranamma. Och generositet är motsatsen till rädsla. Bjussa på det du kan. Skjutsa fram någon. Koppla ihop människor som du tror kan ha nytta av varandra. Säg dina komplimanger högt. Så länge de finns i ditt huvud hör ingen. Och bonus: När du säger något bra till en annan människa hör fin egen hjärna också – då tänker den ”åh! Det där gäller nog mig också!” @bokforlagetforum