Tacksamhet. I dag och alla andra dagar är jag så sjukt tacksam över att jag har @petramungenast i mitt liv. Hon är verkligen Årets Bästa Allting! Som bokar in mig till publik som är helt underbar. Som kan sälja in mig så vackert att jag nästan börjar lipa för jag blir så rörd. Som återkopplar och skrattar och tjoar och hejar och gör mitt jobbar vansinnigt mycket roligare. Jag tror aldrig hon har en dålig dag. Ibland tänker jag att alla borde ha en Petra i sitt liv. En helt underbar och superproffsig människa som kan allt och vet allt och är typ snällast i hela världen. @talkingminds.se

Tacksamhet. I dag och alla andra dagar är jag så sjukt tacksam över att jag har @petramungenast i mitt liv. Hon är verkligen Årets Bästa Allting! Som bokar in mig till publik som är helt underbar. Som kan sälja in mig så vackert att jag nästan börjar lipa för jag blir så rörd. Som återkopplar och skrattar och tjoar och hejar och gör mitt jobbar vansinnigt mycket roligare. Jag tror aldrig hon har en dålig dag. Ibland tänker jag att alla borde ha en Petra i sitt liv. En helt underbar och superproffsig människa som kan allt och vet allt och är typ snällast i hela världen. @talkingminds.se