Tacksamhet. Över att få ha haft den här killen i mitt liv i femton år! Gunnar. The man, the myth, the legend. Som jag ropar på när allt skiter sig. Som jag skrattar varenda dag med. Som aldrig slutar vara nyfiken. Som kommer hem med nya roliga berättelser eller stories varje dag. Som hela tiden blir bättre. Som älskar mig för den jag är. Och så den där lilla grejen med att vi har fått de tre bästa ungarna på hela jorden. I love you. Foto: Juliana Wiklund. Såklart.

Tacksamhet. Över att få ha haft den här killen i mitt liv i femton år! Gunnar. The man, the myth, the legend. Som jag ropar på när allt skiter sig. Som jag skrattar varenda dag med. Som aldrig slutar vara nyfiken. Som kommer hem med nya roliga berättelser eller stories varje dag. Som hela tiden blir bättre. Som älskar mig för den jag är. Och så den där lilla grejen med att vi har fått de tre bästa ungarna på hela jorden. I love you.  Foto: Juliana Wiklund. Såklart.