Till alla föräldrar som kämpar – ni är fantastiska! Det här är ett öppet kärleksbrev till alla föräldrar som kämpar. Jag möter så många av er, varje dag. Ibland möter jag era barn först. De har sin egen kamp. Mot inre oro, ångest eller depressioner. De bär på en känslighet, en sårbarhet som i det här livet kan vara så svår att hantera. När man aldrig får vila. Sedan möter jag er. Ni föräldrar som älskar dem. Som skulle kunna hämta ner månen för deras skull. Men som ändå aldrig riktigt räcker till. Det gör man ju aldrig som förälder. Och jag ser hur ni nästan går sönder. Precis som jag har gjort för mina barn när de har ont, när deras hjärta eller själ har brustit. Jag vet hur det är. Jag vet hur det är att vara ett barn som går sönder. Men jag vet också hur det är att ha ett barn vars hjärta har brustit. Jag vet hur det är att få besked om att ett barn kanske har en livshotande sjukdom. Jag vet hur det är att falla handlöst. Falla. Falla. Falla. För att sedan hitta den där fasta marken under fötterna igen och stå fast. Jag har lyssnat till många föräldrar som står stadigt när deras barn slår med nävarna i magen på dem, i förtvivlan. Om och om igen. Och jag älskar er! Varenda en av er. För att ni står stadigt kvar. För att ni har förstått precis som jag, att det är det enda man kan göra när ett barn mår dåligt. Stå stadigt kvar. Hålla om. Älska. Och när man inte orkar längre ber man om hjälp. Jag älskar er för att ni vågar be om hjälp. Varenda en av er. För att ni vågar berätta. För att ni visar att ni är så många. Ni gör mig lycklig och varm i hjärtat mitt i allt elände. Jag önskar att alla hade föräldrar som er. Varenda unge. Att alla hade någon som älskade dem. Och kämpade. Och stod kvar. Ni är mina hjältar. I dag får ni all min kärlek. Och all min beundran. Tack.

Till alla föräldrar som kämpar – ni är fantastiska! Det här är ett öppet kärleksbrev till alla föräldrar som kämpar. Jag möter så många av er, varje dag. Ibland möter jag era barn först. De har sin egen kamp. Mot inre oro, ångest eller depressioner. De bär på en känslighet, en sårbarhet som i det här livet kan vara så svår att hantera. När man aldrig får vila. Sedan möter jag er. Ni föräldrar som älskar dem. Som skulle kunna hämta ner månen för deras skull. Men som ändå aldrig riktigt räcker till. Det gör man ju aldrig som förälder. Och jag ser hur ni nästan går sönder. Precis som jag har gjort för mina barn när de har ont, när deras hjärta eller själ har brustit. Jag vet hur det är. Jag vet hur det är att vara ett barn som går sönder. Men jag vet också hur det är att ha ett barn vars hjärta har brustit. Jag vet hur det är att få besked om att ett barn kanske har en livshotande sjukdom. Jag vet hur det är att falla handlöst. Falla. Falla. Falla. För att sedan hitta den där fasta marken under fötterna igen och stå fast. Jag har lyssnat till många föräldrar som står stadigt när deras barn slår med nävarna i magen på dem, i förtvivlan. Om och om igen. Och jag älskar er! Varenda en av er. För att ni står stadigt kvar. För att ni har förstått precis som jag, att det är det enda man kan göra när ett barn mår dåligt. Stå stadigt kvar. Hålla om. Älska. Och när man inte orkar längre ber man om hjälp. Jag älskar er för att ni vågar be om hjälp. Varenda en av er. För att ni vågar berätta. För att ni visar att ni är så många. Ni gör mig lycklig och varm i hjärtat mitt i allt elände. Jag önskar att alla hade föräldrar som er. Varenda unge. Att alla hade någon som älskade dem. Och kämpade. Och stod kvar. Ni är mina hjältar. I dag får ni all min kärlek. Och all min beundran. Tack.