Äntligen! Som jag har längtat efter att få testa den här leksaken. Perfekt för trail, swimrun, triathlon och äventyr! Med inbyggd gps, barometer och kompass! Den ger förslag på nya trailrundor! Bara en sån sak. Och har 3D-kartor. Plus inbyggd musikspelare för 500 låtar och pulsmätare i armbandet. Och andra fantastiska features. Åh så roligt! *rejäl glädjedans på stället* @tomtomglobal @tomtomsports

Äntligen! Som jag har längtat efter att få testa den här leksaken. Perfekt för trail, swimrun, triathlon och äventyr! Med inbyggd gps, barometer och kompass! Den ger förslag på nya trailrundor! Bara en sån sak. Och har 3D-kartor. Plus inbyggd musikspelare för 500 låtar och pulsmätare i armbandet. Och andra fantastiska features. Åh så roligt! *rejäl glädjedans på stället* @tomtomglobal @tomtomsports