Nej. Man behöver inte välja glädje. Absolut inte. Det går alldeles utmärkt att fortsätta välja den andra vägen. Men om man nu vill må lite bättre, känna sig lite nöjdare och härligare – ja, då finns det små grejer vi kan göra i vardagen. Som också gör andra människor gott. Win-win. @stielli Http://www.vardagspuls.se/inre-halsa/sa-tar-du-kontrollen-och-valjer-gladjen/

Nej. Man behöver inte välja glädje. Absolut inte. Det går alldeles utmärkt att fortsätta välja den andra vägen. Men om man nu vill må lite bättre, känna sig lite nöjdare och härligare - ja, då finns det små grejer vi kan göra i vardagen. Som också gör andra människor gott. Win-win. @stielli Http://www.vardagspuls.se/inre-halsa/sa-tar-du-kontrollen-och-valjer-gladjen/

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.