Vuxna har inget hyfs! Vi snackar så mycket om barnen – men kan vi titta på vårt eget ansvar? Här är tio enkla regler för härligare arbetsplatser, familjerelationer och träningsgrupper (läs gärna hela krönikan på Vardagspuls.se): 1. Dyk upp. Har du sagt att du ska komma till en viss plats en viss tid, se till att vara där. 2. Kom i tid. Har du svårt att komma i tid? Kom för tidigt. 3. Ha med dig korrekt arbetsmaterial. Det ska inte gå åt värdefull tid och kraft i gruppen till att hitta grejer du kan använda. 4. Svara på tilltal. 5. Lyssna. Lyssna. Lyssna. Det här är den svåraste, jag vet. Men öva. 6. Fråga om något är oklart. Inte rakt ut. Räck upp handen. Vänta på din tur. 7. Vänta på svar. 8. Var korrekt, bluffa eller ljug aldrig. 9. Stäng av mobiltelefonen. Sms:a för Guds skull inte under ett pågående samtal. 10. Håll dig till ämnet. En sak i taget. Allt har sin tid. Det blir bättre då. För hela gruppen. Kan vi säga så?

Vuxna har inget hyfs! Vi snackar så mycket om barnen - men kan vi titta på vårt eget ansvar? Här är tio enkla regler för härligare arbetsplatser, familjerelationer och träningsgrupper (läs gärna hela krönikan på Vardagspuls.se): 1. Dyk upp. Har du sagt att du ska komma till en viss plats en viss tid, se till att vara där. 2. Kom i tid. Har du svårt att komma i tid? Kom för tidigt. 3. Ha med dig korrekt arbetsmaterial. Det ska inte gå åt värdefull tid och kraft i gruppen till att hitta grejer du kan använda. 4. Svara på tilltal. 5. Lyssna. Lyssna. Lyssna. Det här är den svåraste, jag vet. Men öva. 6. Fråga om något är oklart. Inte rakt ut. Räck upp handen. Vänta på din tur. 7. Vänta på svar. 8. Var korrekt, bluffa eller ljug aldrig. 9. Stäng av mobiltelefonen. Sms:a för Guds skull inte under ett pågående samtal. 10. Håll dig till ämnet. En sak i taget. Allt har sin tid. Det blir bättre då. För hela gruppen. Kan vi säga så?

Det går inte att kommentera längre.